Van Wervik! Vóór Wervik!

Het station van Wervik herleeft als feestzaal Wervik Stoasche

Verbluf je gasten op deze ongeziene locatie. In het hartje van Wervik vind je de unieke feestzaal Wervik Stoasche voor tal van evenementen en recepties, van workshops over babyborrels tot uw huwelijksfeest.
Tot 130 personen kunnen genieten van deze prachtige locatie tijdens uw event. Een professionele keuken, de geklasseerde bar, een magnifieke geluids- en lichtinstallatie, een prachtig terras en alle nodige materiaal zoals glazen, tafels, partytafels en stoelen maken uw evenement compleet.

De feestzaal is met veel smaak en perfectie ingericht, waarbij enkele historische elementen van het vroegere station bewaard zijn gebleven.

Ontdek onze bijzondere evenementenlocatie in Wervik en vraag naar onze infobrochure.

zijkant foto paal halte
wervik stoasche voorkrant
zijkant wervik stoasche in opbouw

Prachtige feest- of vergaderlocatie in een vintage kader.

De gloednieuwe feestzaal Wervik Stoasche is gelegen in het prachtige vintage kader van het oude stationsgebouw.  Zowel kleine als grote groepen vinden hier hun gading: tot 100 personen zittend (allerlei tafels en stoelen voorzien in onze berging) bij een diner, vergadering of workshop, tot 130 mensen staand bij een receptie of walkingdinner. Een deel van de zaal kan worden afgesloten voor kleine groepen of animatie bij kinderen.

Naast de feestzaal met een magnifieke geklasseerde bar, bieden wij een professionele inox keuken met alle machines en toebehoren. Er is een klank-en lichtinstallatie aanwezig in de zaal waar uw DJ van zal smullen. De zaal bevat ook twee beamers en schermen voor presentaties. Allerlei frisdranken, bieren en koffies zijn voorzien. Andere dranken of formules, zoals ontbijt- of dessertbuffetten vers door de eigenaar klaargemaakt, kunnen steeds worden aangevraagd. Onze partytafels met stretch doek zijn uiterst geschikt voor recepties binnen of buiten op het mooie terras. Er is ruimte voor een springkasteel of foodtruck op het terras of vooraan.

Meer weten of reserveren? Vraag nu uw informatiebrochure aan!

bar wervik stoasche
geluidsinstallatie wervik stoasche
graffiti wervik stoasche

Huur je zaal in West-Vlaanderen op een bijzondere evenementenlocatie

Klantgerichtheid en graag omgaan met mensen zit de eigenaars Ludovic Catteeuw en Karolien Ramon in de genen. Het bakkerskoppel, gekend in Marke (West-Vlaanderen, Kortrijk) dankzij de ambachtelijke bakkerij Luka, heeft deels zijn roots in Wervik en wou een evenementenlocatie creëren van Wervik vóór Wervik.

In april 2019 kochten ze het Wervikse geklasseerde stationsgebouw en toverden dat om tot een pareltje van een feestzaal. De zaal wordt verhuurd tijdens de week en in weekends voor tal van evenementen, workshops, feesten en vergaderingen, vrij van traiteur.

Neem contact met ons en ontdek de uitgebreide mogelijkheden in en rond de feestzaal!

antiek meubel wervik stoasche
fornuis wervik stoasche
luster wervik stoasche

Contacteer ons

Via onderstaand contactformulier kan u contact op nemen met ons.
Zodra u het formulier is verstuurd, ontvangt u een bevestiging per e-mail met de gegevens van uw contact aanvraag.    bakkerij luka transparant logo
    2chair transparant logo

    © Copyright all rights reserved sinds 2019 – BTW BE 0874.824.984 – powered by hvweb.be